Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره نحوه برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم شهر تهران، اظهار کرد: امتحانات نهایی دی ماه مختص دانش‌آموزانی است که جاماندگان خرداد و شهریور هستند و مبتدی نیستند؛ البته امتحانات به سبک خرداد و شهریور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: در خرداد ماه حدود 68 هزار دانش‌آموز داشتیم و با هزینه 10 هزار میلیارد تومان اضافه بر سازمان توانستیم با مجوز اخذ شده از ستاد مقابله با کرونا و رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی آزمون را بدون هیچ مشکلی برگزار کنیم. 
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: در دی ماه نیز حدود 6 هزار دانش‌آموز داریم؛ همچنین حدود 50-40 حوزه امتحانی در نظر گرفته‌ایم که این ظرفیت 2 برابر شده است و هیچ حوزه‌ای نباید بیشتر از 120 دانش‌آموز داشته باشد. 
 فولادوند گفت: فاصله بین صندلی‌ها در هر حوزه امتحانی یک متر و 80 تا 2 متر در نظر گرفته شده و برای برگزاری آزمون پایه دوازدهم از ستاد مقابله با کرونا مجوز دریافت کرده‌ایم. 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران امتحان نهایی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درهای نمایشگاه کتاب باز شد

درهای سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به روی بازدیدکنندگان باز شد و همزمان با نمایشگاه حضوری در مصلی تهران، نمایشگاه مجازی کتاب‌ هم آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) از امروز، (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) با شعار «بخوانیم و بسازیم»  آغاز به کار کرد و این رویداد فرهنگی تا شنبه، ۲۹ اردیبهشت در دو بخش فیزیکی و مجازی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

نمایشگاه کتاب از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۸ شب (۱۰:۰۰ الی ۲۰:۰۰) میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود و در بخش مجازی نیز سامانه ketab.ir و ook.icfi.ir امکان خرید برای علاقه‌مندان به کتاب را در ۲۴ ساعت شبانه‌روز مهیا می‌کند و در خرید به شیوه مجازی از نمایشگاه کتاب تهران می‌توان از بن‌کارت تخفیف استفاده کرد.

امسال ۲ هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب در دو بخش مجازی و حضوری حاضر هستند و همچنین حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه شرکت کردند.

نمایشگاه کتاب از بخش‌های کودک و نوجوان، ناشران عمومی، ناشران آموزشی، ناشران دانشگاهی، ناشران خارجی، ناشران دیجیتال و بخش بین‌الملل تشکیل شده است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب، ساعت ۱۵ روز چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت برنامه‌ریزی شده و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه حضور دارد.

کشور «یمن» به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب انتخاب شده است.

پارکینگ مصلی برای توقف بیش از ۱۷ هزار خودرو آمادگی دارد با این وجود، وسایل حمل و نقل عمومی، بهترین گزینه برای رفت‌وآمد به مصلی تهران هستند؛ دو ایستگاه مترو مصلای امام خمینی (ره) و ایستگاه شهید بهشتی در خطوط یک و سه نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به محل برگزاری نمایشگاه هستند که با توجه‌ به ترافیک سطح شهر، استفاده از مترو سریع‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین وسیله برای رسیدن به نمایشگاه است. 

سه در جدید به مصلی اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک در برای ماشین پیش‌بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است‌.

مرکز پاسخگویی نمایشگاه کتاب مانند سال‌های قبل با کمک ۱۰۰ نیرو و با شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸ به اطلاع‌رسانی در بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب کمک می‌کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تهران قدیم | عکس‌هایی از امتحانات نهایی دختران در سال ۴۳
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • برگزاری «پویش آینده شبیه توست» در پایتخت به مناسبت روز دختر
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟